1 mrt. 2012

Paar uurtjes op privé water

De 25e was ik samen met m'n hengel partner Boyd gaan vissen in privé water bij ons in de buurt.
het waren niet al te diepen slootjes en de eerste 2 uur was er dan ook niets gevangen.
Totdat we bij een mooi groot open stuk waren en we dus lekker ver konden smijten.

Terwijl ik een stukje kunstaas aan het zoeken was die een keer geen troep meenam vanaf de bodem was Boyd met een Hot Tiger kleurige plug (, Rode rug, gele buik en zwarte verticale strepen,) aan het werpen die lekker over de bodem ging en ving dus ook de eerste snoek! was geen grote maar toch wel rond de 60 a 65cm.

Zo ver als onze kennis gaat weten we dat de snoeken in de koudere periodes vaker bij elkaar liggen, ook zaten er nog best wat bloedzuigers op de snoek en wisten we dat ze nog op de bodem liggen, dus kwam ik naast hem staan en kijken of ik er ook eentje uit kon halen vanaf die plek.

Na weer een half uur niets was is een stuk verder op gaan staan en Boyd had net weer zijn aasje veranderd naar een Soft 4Play van Savage Gear. Een paar minuten nadat hij dit had gedaan hing snoek nummer 2 ook aan de haak! Deze snoek was iets kleiner, maar vis is vis zeggen we altijd maar.

Nadat ik nog op een 2 tal andere plaatsen heb staan gooien besloten we om ermee te stoppen en naar huis te gaan. 

Tot de volgende blog!

LET OP! Vraag ten alle tijden toestemming om op privé water te mogen vissen !!

1 opmerking:

 1. Hoi Merijn,
  Leuk website en jammer om te zien dat je al een tijd geen nieuwe posts geschreven hebt. Als je het schrijven weer op wilt pikken, kijk dan eens op iVissen.nl (hengelsport profiel website). Elke iVisser heeft een eigen blog, vangsten pagina en kan visstekken/visuitrustingen opslaan en van alles vangststatistieken bijhouden. Je kunt iVissen ook gebruiken om deze website meer onder de aandacht te brengen door bijvoorbeeld een mooie vangst toe te voegen op iVissen met daarbij een link naar het visverslag hier.
  Goede vissers die bloggen zijn in ieder geval altijd welkom op iVissen :)
  Groeten,
  Reinier

  BeantwoordenVerwijderen